| Ochisorul a întrebat:

In ultima vreme cand ma deranjeaza ceva nu ma pot abtine sa nu plang. Si chiar daca ma chinui sa ma abtin, se simte in voce si dupa ochi ca imi vine sa plang si toata lumea isi da seama. Mereu am fost sensibila dar in ultima vreme simt totul mai intens si nu stiu de ce.
Cum sa scap de chestia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Raluca12387 a răspuns:

Ti s-a intamplat ceva in ultima vreme care sa te faca sa te simti mai altfel? Ai avut parte de vreo dezamagire sau s-a intamplat ceva care te-a influentat negativ? Daca da, ai putea incerca sa vezi ce poti face legat de situatia respectiva. Atunci cand iti vine sa plangi, daca vrei tu sa incerci sa te opresti, ajuta daca privesti in sus. Cand faci asta actioneza partea vizuala a creierului tau si te ajuta sa te opresti imediat. Sincer nu mai tin minte unde am citit chestia asta cu opritul din plans, dar am incercat mai demult de mai multe ori si a functionat. Incearca si sa ai activitati placute si sa te vezi cu oameni cu care iti face placere sa-ti petreci timpul.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această hiper emotivitate poate avea cauze multiple,
psihice sau organice, depinzând de alimentație nepotrivită de exemplu. Cum a început? De cât timp durează, ce o declanșează, când apare, de când te trezești, seara, singură, în interacțiune cu alții, toate acestea contează pentru a da un diagnostic și a găsi un remediu, împreună cu un specialist.