| Carina2 a întrebat:

La DIETA DUKAN, in etapa a 2 a, e ok ca in zilele cu proteine sa mananc doar branza, oua, lapte, fara carne? Azi nu am mancat deloc carne si mi-e cam greu sa imi pregatesc...e neaparat sa mananc si carne sau e ok si fara intr-o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din cate stiu e o dieta proteica,desi da trebuie,problema e ca dietele sunt pierdere de timp,in timp vei renunta la ea pentru ca zaharul te condmana asa incet la dependenta si plus s-a dovedit ca ne poate ingrasa si toxinele respirate,electromagnetismul, dietele sunt prosti,daca vrei sa fi sanatos,manca multe fibre varza, brocoli, morcovi, multe fructe si carne dar nu mezeluri, dietele nu slabesc, slabirea o face sportul si faptul ca manci mai putin atat

| Carina2 explică (pentru RAY):

O tin de o luna jumatate si am slabit 8 kg...

| RAY a răspuns (pentru Carina2):

Te cred, cand numai manci multa zaharoza grasimea se elimina mult mai rapid, eu spun sa manci si fibre

| Divy a răspuns:

Ce atâta dulciurile sunt problema dacã le papi rar e ok.
Carnea nu prea îngrașă dacă nu e fast-food

Poftă bună laughing