| Cristina281606 a întrebat:

M a luat o durere de cap după ce m-am făcut baie după cam doua ore, acum mi-a trecut ușor, ușor, de la cap a coborât la ceafa apoi a dispărut, sa am probleme cu tensiunea? Cineva mi-a spus ca am hipertensiune, doar asa, dându-și cu părerea... La spital mi-a fost luata tensiunea când eram foarte stresata si speriata și era normala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Cel mai bine te poate lamuri un doctor.
Din fericire, eu sunt unul.
Din nefericire, mint.
Sfat: Sa te duci la medicul de familie.

| cevdet a răspuns:

Daca apa a fost fierbinte, tesiunea s-a ridicat. Este stiut asta. Insa, ca sa te doara capul de la baie, ori a fost apa mult prea fierbinte, ori erai deja racita, ori te-a prins curentul imediat dupa baie... Sunt mai multi factori. Daca mai ai probleme, ar fi bine sa ai un tensiometru in casa.

| Cristina281606 explică (pentru cevdet):

Ma durea doar partea stânga a capului, acum ma doare și urechea, probabil este de la curent

| NbAlex1995 a răspuns:

Cel mai bine fa sex si o sa te simti perfect dupa