|

Mi-e frica sa ma duc din nou la stomatolog, o urăsc, data trecuta pentru o mica carie mi-a făcut injecție și o gaura cât totul în dinte, asa se procedează?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, asa se procedeaza. Ai grija de dintii tai, ca sa nu mai ajungi la dentist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti va da ea niste calmante. Ai incredere in doctora ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai caria era mare inauntru, de aia a sapat acolo si a rezultat gaura, tu vezi doar punctulet negru pentru nu era extrem de avansata caria pe suprafata dintelui.
La radiografie se vede altfel cam cat este afectat dintele inauntru.
Ti-a facut injectia adica anestezie ca sa nu simti vreo durere.
Du-te si rezolva problemele dentare cat sunt simple carii nu cand nu mai poti salva dintele si ajungi la sume enorme pentru coroane dentare, pivoti, implant, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si mie imi este teama de dentist, nu o teama exagerata, dar exista. De cate ori ma duc, intreb de fiecare chestie pe care o gasesc in neregula, poate parea enervant pentru medic, dar asa ma simt in siguranta.

Cat pentru carie, probabil era adanca si a trebuit sa curete in profunzime, cum am spus, poti sa intrebi, nu are ce sa-ti faca, iar daca nu ti se pare in regula, du-te la altul, a doua opinie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează