| cxxyy a întrebat:

Mi se înfunda nasul când dorm. Poate fi o alergie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Da, cel mai probabil.
La fel pățesc și eu. Am momente când am atât gâtul infundat, cât și nasul.
Incearcă claritine, 1/zi.

| Bruno92 a răspuns:

Schimba lenjeria, curata canapeaua, covoarele tot.e posibil sa fie alergie, congestie nazala sau deviație de sept

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sunt multe cauze care duc la congestia nazala, atat in cazul rinitei alergice dar si in cazul rinitei non-alergice (vasomotorie ) apare congestia deci este exclus sa te apuci sa iei medicatie fara un diagnostic. Consulta un medic ORL.

Poti incerca sa dormi pe spate cu capul pe o perna mai inalta, in unele cazuri congestia dispare.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu ce-ți pot spune e că acum câțiva ani aveam aceeași problemă. Noaptea mi se înfunda nasul în somn, dar și ziua mai tot cu el înfundat eram (cred că ține de mediul unde am fost la școlă - era un praf infernal, podele vechi de pe vremea bunicilor si pereții doar cărămidă cu carton bătut în cuie peste - am avut ghinionul să trec la liceu taman în anul când au început renovările laughing)

Și am fost la orl si mi-a zis să încerc mai întâi pur și simplu cu apă de mare. Cât de des voiam. Țin minte că mi-a zis ca pot să dau și de 10 ori pe zi laughing Si într-adevăr, e ceva natural, nu are efecte adverse. Și în caz că nu trecea trebuia făcut nu mai știu ce. Dar mi-a trecut, acum e totul bine.

Nu e exclus să mergi la orl, tu ai putea avea si alte simptome pe care nu le știu și nu le-am avut, deci altă problemă. Sănătate

| Jokers666 a răspuns:

Da dar mucoasa nasala iti curge, amu depinde poate suferi de o raceala de la clima oare Doamne Fereste te-a prins covidel cumva, eu iti recomand sa mergi la un medic ca doar el stie ce ai!