| 9PM a întrebat:

Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Men, eu si cat au fost caldurile alea mari nu am facut baie cu apa inghetata. Eu is cam rau de frig, poate si de aia simteam disconfort de la apa rece destul de crescut. Nu e bine sa ai dureri de bilute.

| gabicoo a răspuns:

Dacă nu ai făcut pneumonie sau cistită - chestia cu bijuteriile de care zici, înseamnă că ești văr cu Superman și te poți muta in peștera aia cu Kriptonită de la polul nord.

| Wr3nch a răspuns:

Depinde de rezistenta la frig. Cumpara o plita electrica, gasesti si sub 100 de lei, si incalzeste apa la oala pana vine gazul.

| 9PM explică (pentru Wr3nch):

Am cumpărat happy
Așa o să fac, nu exista alta metoda.

| 9PM explică (pentru gabicoo):

laughing) sunt cinstit într-adevărhee hee

| 9PM explică (pentru UnchiulRamiz):

Eu am mai făcut așa bai de astea, poate de aia nu sunt acum in spital. Da, mă dor da mai puțin parca! Sper sa îmi treacă. O sa încălzesc apa pe plita. Sper sa nu pățesc ceva la biluțe crying

| gabicoo a răspuns (pentru 9PM):

Eu am scris CISTITĂ = o afecțiune a căilor urinare. O faci dacă te speli cu apă rece sau stai mult timp in frig.

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Știu man happy
La urinare nu am avut probleme. Se poate vindeca de la sine? Cu tratament? Cum îmi dau seama daca deja mă confrunt cu așa ceva? Doar nucile mă dor, dar a mai scăzut în intensitate. Apa a fost foarte rece! Da sunt unii care stau in gheata și nu au nimic! Uită-te la Wim Hof pe YouTube, și mulți alții.

| gabicoo a răspuns (pentru 9PM):

Eu te sfătuiesc să mergi la un medic. Nu ești Superman. Ai cam exagerat cu spălatul cu apă rece și s-ar putea să suporți niște consecințe.

| dennis1995 a răspuns:

Nu! te intaresti!

| 9PM explică (pentru dennis1995):

Adică?