| LaviniuAna a întrebat:

Nu prea inteleg cresterea cazurilor de corona in ultima luna.
Zic ceva la tv? N-am mai urmarit.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romani a/

M-am uitat la alte tari din vest si nu sunt cazuri. Oare cum se explica aceasta crestere la noi?

Credeti ca se va ajunge iar la ce era prin 2020-2021, internari, masca, restrictii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nici eu nu am mai urmarit fiindca am renuntat la cablul TV de multi ani.Sincer da, cred ca, din pacate, iar ne vom distra cu mastile si tot tacamul.

| ALM2000RO a răspuns:

Nici eu nu mă uit la TV aproape deloc la știri, deci nu-s la curent. Am analizat graficele trimise în link. Nu știu ce să zic, chiar nu-mi pot explica creșterea. Totuși majoritatea populației României a trecut prin boală și deci s-a imunizat pe cale naturală. Virusul nu a dispărut cu totul, dar nu mai sunt cazuri grave, cel puțin eu n-am mai auzit de niciunul. Tocmai fiindcă lumea a trecut prin boală și nu mai poate face decât forme ușoare sau în cel mai rău caz medii (depinde de organism).
Îți dai seama că n-am analizat graficele din țările vestice, dacă nici pe astea ale noastre nu mă uit. Dar știu că worldometers e o sursă foarte serioasă și profesionistă, am căutat alte date pe site până acum laughing
Deci nu-mi explic nicicum creșterea, decât că poate se îmbolnăvește acel procent mic de populație rămas încă neimunizat (netrecut prin boală încă), fiindcă vara se transmite mai ușor orice virus fiind căldură.
O fi ea toamnă, dar cel puțin aici în Cluj sunt temperaturi de vară, cel puțin peste zi laughing
Sper din tot sufletul să nu înceapă cu restricțiile din 2021-2022, că și înnebunesc laughing Au distrus toată economia închizând-o și pe deasupra s-a dovedit științific că virusul trece și prin mască, deci dacă e să te îmbolnăvești, se întâmplă oricum, cu mască sau fără.
Iar asta cu internările a fost criminală treaba, fiindcă guvernul de atunci a închis toate spitalele pentru celelalte afecțiuni (non-Covid) și au murit zeci de mii de bolnavi de cancer în fază terminală (80-88% din bolnavii cronici parcă), și nu numai de cancer ci și de alte boli cronice. Am fost singura țară din lumea civilizată care a închis spitalele în loc să facă circuite separate (ca peste tot în Europa civilizată). Iar modul de gestionare al pandemiei a fost criminal de-a dreptul, inclusiv modul în care au fost îngropați morții în saci negri de plastic. Nu mai zic de cât s-a furat fiindcă s-a cumpărat totul fără licitații, prin atribuire directă. Sau de alte inepții precum închiderea magazinelor la anumite orare și impunerea intervalelor la care pot ieși pensionarii să-și facă treburile (Cumpărături etc.).
Plus încercarea de a impune vaccinarea obligatorie și de a condiționa locul de muncă de vaccin (vezi proiectul USR no jab-no job)...statul român, politicienii români de la putere, guvernul, majoritatea parlamentară care l-a susținut ar trebui acuzate și judecate pentru tentativă de genocid din punctul meu de vedere! Plus pentru subminarea economiei naționale, pentru deturnare de fonduri și pentru o mulțime de alte infracțiuni grave (abuz de putere etc.)!
Sper să nu se mai repete nimic din toate astea vreodată!