| Anonimdala a întrebat:

Salut, am 15 ani si de 4 zile am o problema, stiu ca am mai pus o data intrebarea dar nu am fost lămurit, cred ca am un hemoroid sau ceva, nu ma doare cand stau jos, nu ma doare cand "fac treaba mare", nu ramane sange pe hartie și nu ma mananca, dar cand "inclestez" ( va prindeti voi) simt un disconfort, ca si cum nu am eliminat tot, pe net zicea ca trebuie sa merg la doctor, ar trebui sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Nu sunt medici pe TpU, chiar dacă unii useri lasă impresia că sunt competenți când de fapt îți dau sfaturi proaste. Cel mai bine e să mergi la medicul de familie și va hotărî acesta dacă ai sau nu ceva grav.

| Annastassia a răspuns:

Incearca sa nu mai inclestezi, ci sa stai pe tron si sa "desclestezi" poponetul, ca sa elimini tot ce ai in intestinul gros.
Din atata lucru nu mergi la medic, ca te da pe usa afara!
Intai incerci acasa, sa stai conforbail pe tron si sa elimini tot ce ai in intestin. cand mergi la toaleta sa faci numarul 2, nu-l faci pe fuga ci stai pe tron, pana elimini tot.
Disconfort in anus se intampla si cand ai mancat diverse alimente care la iesire irita, ori esti constipat, ori nu ai eliminat tot ce aveai in intestin.
Mergi la medic cu problema asta cand ti se intampla de foaret multe luni si este evident ca nu poti elimina complet scaunul.
Dupa 4 zile, nu exista motiv sa te sperii dintr-o nimic toata.
Mananca niste mere fierte cu coaja cu tot ( dar fara pic de zahar), ca sa iasa tot de pe intestine!

| Celcestietot a răspuns:

Chiar dacă nu ai nimic, totuși recomand un consult la doctor. Doctorul va știi ce este cel mai bine de făcut, că are cunoștințe în acest domeniu. Baftăwinking!