| fcsboy a întrebat:

Salut, am facut un exudat faringian si mi-a iesit ca am stafilococ auriu, mi-am facut antibiograma si medicul mi-a dat antibiotice, e de speriat cu stafilococul asta? in cat timp trece? dupa cate zile sa repet exudatul? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E de speriat daca nu te tratezi. Tratamentul dureaza minim 7 zile, maxim 21 de zile. Exsudatul poate fi refacut dupa 12-14 zile de la ultima doza de antibiotic

Abh
| Abh a răspuns:

Stafilococul auriu este un germene ce se gaseste pe pielea si pe mucoasele fiecaruia. Multi medici nici nu prescriu tratament antibiotic pentru el.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu el. Este normal sa avem acest stafilococ (in nas, pe limba). Problema intervine atunci cand ajunge in portiuni in care nu ar trebui sa ajunga si atunci se dau antibiotice. Eventual cand termini de luat antibioticele poti intreba doctorul daca este posibil sa repeti exudatul.

| Andreisu99 a răspuns:

Ai aici toate detaliile de care ai nevoie alaturi de cateva tratamente naturiste http://stafilococauriu.ro/......lui-auriu/