![]()
La ce spital ai fost si ce medic, de nu ti-au gasit apendicita, cand te doare piciorul? La dentist? ![]()
Daca ma uit la "numele" tau, am impresia ca ai trecut deja la varsta mijlocie, cand apar probleme la nivelul gambelor din mai multe cauze:
- probleme de circulatie, varicela (se asociaza des cu vene vizibile si/sau picior rece, culoare alba la piele)
- probleme cu spatele ("lombagita", cu strangerea unor nervi care pleaca de la coloana spre picior) apar si dureri la spate
- mai pot fi si dureri cauzate de piatra sau nisip in caile urinare (apar si probleme de urinare, intepaturi migratoare)
Am fost la un spital din Judetul Constanta-Medgidia si nu mi-au gasit nimic,am facut ecografie si au zis ca toate sunt bune dar tot ma doare in partea de jos langa picior si abdomen dar nu mi-au gasit apendicita, de acum jumatate de luna am facut o colonoscopie in care au zis ca si apendicita arata bine nu are nimic iar pe mine tot ma doare, la rinichi nu am nimic, maine m-am programat la niste consultatii la stomac ca asa au zis doctori sa fac o investigatie ceva de gastro, cand am fost internat 4 zile am facut si eco+analize de sange si urina si toate bune, ce sa mai zic?
Cunosc.
"Operatia a reusit, doar bolnavul a murit..." ![]()
Tu in intrebare ai spus: "ma doare in partea dreapta jos la piciorul drept"
Asta inseamna mai jos de genunchi
Acum spui ca "ma doare in partea de jos langa picior si abdomen" - deci asta este deasupra piciorului, zona testiculelor.
Data viitoare vei spune ca te doare intre picior si ureche?
Te sfatuiesc sa faci o investigatie al coloanei vertebrale!
Si la mine, si la alte cunostinte apar asemenea dureri si intepaturi din cauza apasarii nervilor care merg spre picioare.
De asemenea, sa-ti verifici si prostata.
Dupa varsta de 35 ani ambele incep sa apara si fac multe momente neplacute. Iar in timp se intensifica.
Ceva la buzunar le-ai băgat? Ăștia sunt in stare sa zica ca n-ai nimic si cand esti pe patul de moarte daca nu le dai o atentie.
Asa am fost si eu la spital. Poti avea interocolita si piatra la rinichi. Probabil este si de la oboseala.