|

Salut!

Am o fisura anala din cauza constipatiei de aproximativ 1 an, dar nu i-am dat mare importanta pentru ca la inceput ma deranja foarte rar la scaun, m-am dus la doctor dupa 5-6 luni si mi-a dat niste unguente blablabla, efect doar pe moment, cand le-am terminat la o perioada scurta de timp a reaparut durerea, acum am fost la alt doctor, mi-a dat alt tratament care se pare ca a avut la fel, efect pe moment, si mi-a spus ca daca nu trece nici asa trebuie sa ma operez, si din cate am inteles (de la doctor) e destul de dureros.Imi incerc norocul si aici, poate mai gasesc ceva 'leacuri babesti' de la voi care nu le-am folositlaughing, multumesc.

Precizez ca acum dupa scaun, mai tare, am discomfort timp de 5-6 ore dupa, nu pot sta in fund, si daca stau e foarte incomfortabil. as vrea sa evit operatia si poate mai gasesc ceva leacurilaughing

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Tot la operatie ajungi...
Multa Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează