| LiGhT015 a întrebat:

Salut, am o intrebare anestezia doare? mi se zgantana coltul sting de sus si ma tem sa merg la dentis.Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alex0194 a răspuns:

Lasa teama acasa si du-te fara frica la dentist. Nu o sa simti mare lucru iti zic eu ca am fost de curand si n-am simtit mai nimic. (asta depinde si de doctor).

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eh doare! Doare intepatura o secunda si apoi... poate sa te taie in bucati, ca nu mai simti nimic!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Anestezia doare putin, dar nu se compara cu durerea ce ar fi daca nu ar fi anestezia.Deci du-te fara griji la dentist sa iti rezolvi problema! Bafta!

| rosto a răspuns:

Gandeste-te ca unii isi baga in vena in fiecare zi, nu are cum sa doara atat de tare happy

| R9kitty a răspuns:

Eu am mers de cateva ori la dentist si anestezia nu doare tare, doar daca ai problema cu dintele/maseaua mai mare. Dar depinde si ce fel de anestezie foloseste, si ce doctor e. Nu are de ce sa iti fie teama. Mult noroc. Bye

| alexel a răspuns:

Durerea de dinţi e cea mai insuportabilă durere. O înţepătură de ac este incomparabilă cu ce ai de tras după o noapte+două. Aşa că. go for it.

| ioana181 a răspuns:

Iti da cu un gel care te amorteste si simti o mica presiune cand baga acul sa te anestezieze. Nu e nimic insuportabil.

| hrdcore a răspuns:

Te da cu spray si dupa aia iti face anestezia si nu vei simti numic, si eu eram speriat la inceput

| Tom a răspuns:

Nu doare deloc.Nici nu simti.Doare mai putin ca o injectie in mana.Simti ca si cum te-ai apasa tare cu degetu pe gingie cand ti-o face si dupa aia simti ca iti amorteste partea aia si limba putin.

| Alex_9605 a răspuns:

Anestezia in sine nu doare e logic. Daca e vorba de intepatura e un fleac.Anestezia iti amorteste maxilarul, nici nu simti o anumita portiune sau in totalitate zona unde iti este aplicata.

| eek a răspuns:

Si eu aveam aceeasi frica.pana m a luat o durere de aia infernala de masea de nici nu puteam dormi... mi am luat inima n dinti si m am dus la medic.care apropo.arata de milioane:X. si pot sa spun ca anestezia e minuscula fata de durerea de masea. e ca atunci cand te intepi cu acul cand cosi ceva...nu doare aproape deloc.

| ionika17 a răspuns:

Doare putin, deci poti sa fugi la stomatologwinking

| Eu.si.atat a răspuns:

Mai bine du-te la stomatolog, ca doar nu te omoara.winking

| Iulika96 a răspuns:

Poi daca e un dinte sau ceva foarte mic de scos (sau de lucrat la el de exemplu sa-ti puna plomba) iti face anestezie cu spray. Dar daca e ceva mai greu de scos ca de exemplu o masea iti face anestezie cu seringa (adica injectie). Iti poate face injectie dupa ce te da cu spray ca sa nu doara asa de tare, sau iti face simplu adica direct.Sau ar putea sa-ti scoata direct dintele(unii dentisti asa fac, fara anestezie) Sper ca am ajutat si succes. Fundoi? big grin

| danaalexandra00 a răspuns:

Daca iti face injectie te va durea putin.
eu am fost nevoita sa imi scot un dinte cu forta si asa mi-a facut 3 intepaturi o data. m-a durut da` am suportat. Iti va face injectii si in gingie si in ceru` gurii
nu te va durea asa tare. Eu cand merg la dentist si simt ca incepe sa ma doara strang tare din pumn si ma ambitionez
dupa ce iti va face injectiile astepti cateva minute si dupa aia gata, nu mai simti nimic.
Succes la dentist!