| Niculae_Gaby_1980 a întrebat:

Salut, am și eu o problema, pur și simplu simt ca nu mai iubesc dar intr-un fel simt extrem de puțin, dar am un gol mare in suflet și nu știu de ce.Nu pot simți nici ca o iubesc pe partenera și nici ca primesc iubire chiar dacă imi da cele mai dulci vorbe, când imi vorbea mai dulce parca ma durea mai doare, poate din cauza ca nu pot simți, dar când ascultam ceva mai trist puțin parca eram mai bine. Nu știu ce am parca nu mai o plac pe partenera dar nu o pot lasa ca știu ca nu am cum sa o las și chiar dacă eu nu simt ca o iubesc tot o iubesc, dacă ar face ceva ce nu mi-ar plăcea sau ceva m-ar durea dar iubirea tot nu pot simți...O fi și din cauza ca eram prea gelos și eram prea posesiv chiar dacă ea nu făcea nimic și ne și certam? Nu ne certam chiar foarte des, dar de 2-3 ori pe săptămâna da, dar chestia e ca nu doar pentru ea nu mai simt intr-un fel, pentru orice și oricine ( și nu știu de ce din greșeală priveam alta fata și pur și simplu imi creștea adrenalina sau cheful ala pe care il simți când vezi o fata de-ți place, dar tot nu era cum era la prietena mea și tot nu o las pentru nimic ca ea e ce mai frum pentru mine). Vreau sa încep sa iubesc din nou, eu chiar imi doresc sa fiu o persoana foarte emotiva, și acum ca m-am gândit puțin la prietena mea și am zis ca vreau sa fiu o persoana emotiva parca ma doare și imi lipsește ceva și mai tare. posibil sa fie de la certuri și ca am fost prea gelos și ca imi era frica sa nu o pierd? Ma rog, vreau sa fiu emotiv si ea simt iubire si sa dau iubire, dar in afara de asta nu doar iubire nu mai simt, nici adrenalina sau suspansul sau ceva de vinovație, parca ma cred ca știu tot și ca tot ce zic eu așa e și chiar nu-mi place sa ma simt așa, Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ana7807820 a răspuns:

Ati ajuns in acel punct al relatiei in care incepeti sa va plictisiti unul de celalalt. Cat despre chestia ca "imi creste adrenalina cand vad o alta fata", e un semn foarte evident ca te-ai obisnuit PREA MULT cu iubita ta. As avea niste solutii, posibil neplacute pentru tine:
1. Faceti o pauza de la relatie
2. Vorbiti despre asta intr-o seara and o vezi pe partenera ta mai linistita.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap, indragosteala se termina dupa circa 2-3 ani. La modul asta, o sa ramai necasatorit toata viata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai îmbătrânit. Ca să întinerești din nou, ieși la păscut. Post și rugăciune, bați cinzeci de mătănii pe zi. Apoi bați motanii.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Eu cred că nu e nimic grav. Doar faptul că vrei să rămâi cu ea in continuare e o dovadă clară că o iubești destul de mult.