Am inteles cum percepi spațiul. Dar timpul? Ai observat? Trece mai repede,mai greu? Cand halucinezi te simti mai mare decât de obicei? Cei care trăiesc asa ceva spun ca se simt uriasi si ca ei ar creste,nu ca s ar micsora obiectele. Boala este neurologica si a fost descoperită de un psihiatru pe nume Todd care poartă si numele bolii. Ea mai este recunoscută si ca sindromul lui Alice din Țară minunilor după povestea lui Luis Carroll care,de asemenea, se pare ca si el halucina si de aceea avea o imaginatie asa bogată. Din fericire, este bine ca nu trăiești toate astea pe timp de zi. Tu esti constient de boala, alții par a fi confuzi si li se intampla sa vada asa mai mereu.
Un alt detaliu interesant este ca boala este asociată cu migrenele, simptom pe care tu nu l ai menționat.
Ar trebui să discuți cu un psihiatru sau cu un alt neurolog despre afectiunea ta. E foarte important sa ti înțelegi creierul si poate sa găsești tratamentul potrivit dacă e nevoie. Poate afli si cauzele.
Timpul pare difuz nici nu ma gandesc la el si da am migrene destul de des.Antinevralgicul este "dumnezeul" meu ma salveaza de multe ori de la stari foarte avansate de migrene in care nici nu pot adormi sau gandi, dar asta este alt caz. Cand mi se intampla sa am migrene foarte puternice nu patesc fenomenul acesta pe care mi l-ai explicat si iti multumesc foarte mult pentru asta.Intra-devar am acest sindrom al lui Alice din Tara minunilor dar nu am mai auzit pana acum despre el.Inca o data iti multumesc enorm pentru elucidare si iti doresc numai bine si sanatate.Multumesc si celorlati care au avut timp sa-mi raspunda la intrebare.
Am patit si eu de cateva...chiar mai multe ori. De regula dupa ce deschideam ochii si ma gandeam la altceva imi reveneam. Habar n-am care este explicatia.
Asa am patit si eu. Ori incepi sa devii sizofrenic(se repara daca vrei) sau e din alt motiv. Eu am multe faze de genul vis etc. Mai mult se intampla ca tu gandesti chestia asta ca si cand ar fi o calitate ce altii nu o au. Eu zic sa scapi de chestia asta ca se simte bine cateodata dar duce la alte probleme. Si ca sa scapi trebuie sa incerci sa dormi mai repede si sa nu mai stai mult sa te gandesti sa iti faci mai multi prieteni si sa ai incredere in tine. Sa traiesti fericit/a si sa uiti de chestiile care se intampla noaptea sper ca intelegi ce zic singura chestie e sa nu crezi ca e o calitate chestia asta pentru ca cu timpul se face si mai grav. Dupa te gasesti pe strada vorbind singur si nu mai sunt intoarceri de acolo