| Maaaaayaaa a întrebat:

Salut, credeti ca este posibil ca anxietatea sociala sa dispara din senin? Adica am avut problema asta o perioada destul de lunga si acum nu mai simt pur si simpu nici un sentiment de teama din cauza lucrurilor care inainte ma ingrijorau foarte tare, mi se pare drstul de ciudat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bruno92 a răspuns:

Da e posibil daca tu ai iesit din zona de confort si ai avut interactiuni cu multe persoane. daca vei sta izolata anxietatea e posibil sa revina ', recadere
Si mie mi o aparut asa din senin, ar trebui sa profiti de chestia asta si sa iesi cat mai des cu prietenii altfel e posibil ca simptomele sa revina.
Daca ai avut si atacuri de panica inseamna ca de la tiroida e cauza de o disparut asa ca prin "minune "
Sau poate ai urmat vreun tratament anti anxietate.
O alta varianta de luat in calcul este ca, ceea ce crezi tu sa fie interptrwtat gresit si sa nu fie tipul de anxietate pe care l-ai mentionat tu, ci doar un episod anxios.
De regula nu prea dispare asa brusc, e destul de dificil sa scapi de anxietate sociala mai ales in cazul in care nu a fost tratata la un psiholog sau cu tratament.

| Dana2103 a răspuns:

Doar cu medicatie psihiatrica si psihoterapie

| spraytag a răspuns:

Nu cred ca e posibil

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da. Cred că este posibil acest lucru după ce ai ieşit mai mult în lume şi ai încercat să socalizezi şi astfel te-ai obişnuit cu lumea din jurul tău, ai luat iniţiativă.