|Salut!De ce atunci cand ma trezesc, de dimineata ( in special ), simt in gura un gust foarte neplacut, amar, ceea ce nu cred ca este de la dantura mea, pentru ca mi-o ingrijesc cum trebuie, mama spune ca ar putea fi de la stomac ( am avut probleme de mica ), nici nu stiu ce sa mai cred, de aceea apelez la ajutorul vostru! Daca stiti cauza, va rog frumos sa imi spuneti cum as putea sa alung aceasta neplacere. Este tare iritant sa te trezesti de dimineata, cu un gust deplorabil de amar in gura straight face.

Va multumesc!

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Lucrul asta nu are legatur cu dantura, are cu fierea.Problema: alimentatia. Nu consumai numai mancare " grea" si incerca sa consumi apa multa sau ceai, doar asa o sa scapi.
Altceva nu stiu care sa fie cauza.

5 răspunsuri:
| explică:

Make5wishes -> nu fumez, am 13 ani. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

happy
Incearca sa nu mananci noaptea happy
Sau treci pe mancare sanatoasa happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti se intamla mereu? adica ai problemele astea si ziua?"de obicei la cateva ore dupa masa, daca da este de la stomac. daca ti se intampla doar noaptea si dim.la prima ora este de la alimentatia consumata precedent.mananca mai lejer in special seara. sper sa te ajute.pa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nuuu e vorba de alimentatie:d
am si eu un prieten care are aceeeasi problema.
Este de la stomac. De la sucul gastric...
exact la fel are si prietenul meu si ia medicamente! nu este nimic grav.
Nu ma pricep f bine dar stiu ca este o chestie care nu se inchide bine iar sucul gastric vine innapoi cand dormii si iti da acel miros neplacut:*
sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fumatul ar putea si o cauza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează