|

Salut, de ce de fiecare data cand simt o durere mare fie ca ma doare ceva in corp fie ca primesc lovituri sau imi curge sange, sau sunt taiat, (nu ca intr-o bataie ca as fi taiat sau ceva ) Ex: am luat un ac de seringa si am inceput sa il bag incet in mana pana a intrat aproape tot,( ac d-ala de seringa mica de cativa cm ) in timp ce il bagam radeam, nu ras d-ala ca si cand as fi auzit o gluma ci ras apasator.Ceva raspuns medical?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Probabil frica te face sa te comporti exact invers...Un fel de auto-aparare inconstienta.Era de preferat sa fi vorbit mai coerent.

1 răspuns:
| a răspuns:

Așa ciudat ai pus aici intrebarea că am citit de 8 ori să înțeleg, deci într-un final orice te doare te face să râzi? Dacă e așa probabil ești foarte sensibil la gâdilit / piele etc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează