|

Salut, de ce de fiecare data cand simt o durere mare fie ca ma doare ceva in corp fie ca primesc lovituri sau imi curge sange, sau sunt taiat, (nu ca intr-o bataie ca as fi taiat sau ceva ) Ex: am luat un ac de seringa si am inceput sa il bag incet in mana pana a intrat aproape tot,( ac d-ala de seringa mica de cativa cm ) in timp ce il bagam radeam, nu ras d-ala ca si cand as fi auzit o gluma ci ras apasator.Ceva raspuns medical?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil frica te face sa te comporti exact invers...Un fel de auto-aparare inconstienta.Era de preferat sa fi vorbit mai coerent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Așa ciudat ai pus aici intrebarea că am citit de 8 ori să înțeleg, deci într-un final orice te doare te face să râzi? Dacă e așa probabil ești foarte sensibil la gâdilit / piele etc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează