| Ralux a întrebat:

Eu ma curat in urechi cu sapun si l-a sfarsit, evident, ma clatesc cu apa.Credeti ca mi se infunda? Ca dupa ma dau intr-o parte ca sa curga apa din urechi. Exista vreun risc? Daca da, ce as putea face pentru a-mi curata urechile, excluzand betisoarele de urechi caci doctorii au spus ca nu sunt bune, mai rau iti baga ceara inauntru.
Astept un raspuns!
Multumesc!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Doctorul meu de urechi, de la Centrul medical Dorobanti ( dr. Latcan Elena - un nume cunoscut intre medicii o r l -isti ) mi-a spus, - sa ma spal pe pavilion, si cat pot sa spal urechea adica atata cat imi intra degetul in pavilionul ei, -nimic mai mult; nu tu betisoare, sau agrafe, sau cine mai stie ce... si la control macar o data / an dupa varsta 50 de ani. Cu stima, Lucien.

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru a dizolva si curata ceara din urechi exista o solutie la farmacie e-cerumen, se foloseste dupa instructiunile din prospect.

| mioara a răspuns:

Spalate in urechi cu apa oxigenata, sau du-te la orl.

| Ralux explică:

Draga celya, imi pare rau sa te anunt ca ai un comportament de copil mic. Daca chiar te roade curiozitatea pana acum m-am curatat cu betele de urechi si acum eram intr-o dilema.TPU nu este pentru ironiile tale de prost gust ci pentru a ajuta oamenii. Ce fel de raspuns este:" Înţeleg că ai început de puţin timp să te cureţi în urechi, şi nu prea şti cum se face. Greşesc? "
Nu imi face placere sa vorbesc cu oameni de asemenea educatie. Sper ca ai inteles ideea si dupa cum vezi ai fost votata de mai multe ori cu Stupid, ceea ce mi s-a parut corect (si daca crezi ca eu am votat sa stii ca pe TPU nu ai voie sa votezi doar odata si tu ai fost votata de mai multe ori).
Deci ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa spui ceva.
Nu vreau sa intru intr-un conflict sper ca nici tu si sper ca ai inteles mesajul.
O zi buna!

| JackieSue a răspuns:


Exista o solutie de curatat urechile la farmacie.Intreaba acolo, sigur o sa-ti dea ceva ce te ajuta.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Eu nu ma spal in urechi :-s.ca mi se infunda si o saptamana nu mai aud bine nimic. :-s dar ma curat cu betisoare.stiu,nici asta nu e bine. :-s

| Dan a răspuns:

Intreaba pe Laur (www.contraboli.ro).

| bluerose a răspuns:

Înţeleg că ai început de puţin timp să te cureţi în urechi, şi nu prea şti cum se face. Greşesc?

| bluerose a răspuns:

Scuze
Sincer imi pare rau daca te-am jignit. Atatia copii pun tot felul de intrebari stupide aici si am crezut ca esti unul dintre ei. M-a derutat intrebarea ta, daca am inteles bine intrebai cum poti sa-ti cureti urechile, ori in afara de a te spala sau a te curata cu betisoare eu nu stiu alta metoda. Am vazut ca s-au recomandat ceva solutii de la farmacie, ori acelea nu sunt ca sa "te speli" ci sa inlature o boala sau o "neplacere" ca ceara din urechi. Inca odata imi cer scuze, si te asigur ca nu am vrut sa te jignesc si nici nu as vrea sa consideri ca suntem intr-un conflict. Inca o data, scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca lucrezi intr-un mediu cu mult praf, este normal sa ai probleme. unii ''mai rautaciosi'', afirma ca :''Înţeleg că ai început de puţin timp să te cureţi în urechi, şi nu prea şti cum se face. Greşesc? ''. SUGESTIA MEA: APA OXIGENATA! Ku stima, HUK.