| 19241738194124 a întrebat:

Salut in Anglia daca sunt de 3 luni jumate(decembrie 2020) mi-am facut rezidenta pe 5 ani,locuiesc intr o casa cu un amic si cele doua prietene,in chirie (ei au contract de munca+nino insurace)
Problema mea e ca ma cam doare in partea dreapta(doar daca apes) si durere la urinare,o jenare,in caz ca sun la urgente,si nu am acte, gen nino, medic familie sau contract de munca, ma pot ajuta sau voi plati?
Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau baiat, si ce varsta ai?

| anonimg a răspuns:

În orice țară ne-am afla, fără asigurare se plătesc serviciile medicale.
Dar cel mai bine poți să suni la ambasada României din Anglia. Nu trebuie să le spui că este vorba de tine. Pur și simplu le pui întrebarea și ei îți vor răspunde. Datoria ambasadei este să răspundă concret la toate întrebările legate de funcționarea legilor statului în care se află.