| Alex955 a întrebat:

Salut, întreb poate cunoaște cineva, pe data de 20 am bilet spre Londra din ce am înțeles chiar dacă faci testul aici în România de covid și iese negativ când ajungi acolo dacă nu ai vaccinul făcut stai 10 zile la izolare, este adevărat? (p.s încă ceva aveți idee cât costa vaccinul?)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună ziua,

Este adevărat, dacă nu aveți vaccinul făcut trebuie să stați în izolare. Testul negativ este util mai mult la ieșirea din țară decât în momentul ajungerii acolo. Vaccinul nu costă nimic. Este gratuit, trebuie doar să vă programați pe platforma ROvaccinare și să vă prezentați în data respectivă pentru vaccin. De asemenea, nu uitați că vaccinul este în 2 doze. Cele 2 doze se fac la o diferență de câteva săptămâni, depinde de firma care produce vaccinul (pentru Pfizer, a doua doză se face la 21 de zile depărtare). De asemenea este bine să știți că abia la 14 zile după a doua doză se consideră că ați căpătat imunitate.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dupa 1 an de pandemie si 4 lunic de campanie de vaccinare chiar apare intrebarea Cat costa vaccinul?