| Anonimus097 a întrebat:

Salut! M-am apucat recent de slăbit și aș vrea să știu dacă vapez(fumez țigări electronice) mă îngraș?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Agartha a răspuns:

Opinia mea : Eu nu as baga in gura lucruri care daca nu ar fi diluate cu glicerina și mi-aș da din greșeală cu substanță pura în ochi aș rămâne orb instantaneu
Sau dacă mi-aș da cu substanțe acelea chimice pure ne diluate pe piele zgariata m-aș alege cu iritație atât de puternică în cat chiar este nevoie de măsuri de protecție a muncii extrem de severe acolo unde se lucrează cu substanță chimică care urmează să fie pusă în glicerina diluție apoi în sticluțe

| cristimihailov a răspuns:

S-ar putea sa poluezi pamantul mai repede decat crezi cu substantele din medicatia impotriva cancerului.

Dar e o chestie de alegere.

| raMLesS a răspuns:

Habar nu ai cum se realizeaza procesul de slabire si tu "te-ai apucat"...

| Raulcosmin1983777 a răspuns:

Nu.ce leg are.

| Nobody04 a răspuns:

Țigările electronice pot ajuta la controlul apetitului și la limitarea creșterii în greutate.
Țigările electronice care conțin nicotină ajută la prevenirea supraalimentării. Mulți specialiști în sănătate publică consideră că țigările electronice sunt o alternativă la fumat cu riscuri scăzute, însă unii dintre ei pun la îndoială siguranța acestora pe termen lung și subliniază că nu sunt în totalitate lipsite de riscuri. (Toate aceste lucruri pe care le-am menționat mai sus, fiind valabile doar în cazul persoanelor care s-au lăsat de fumat)
Specialiștii nu au găsit nicio dovadă care să promoveze ideea că acestea ar putea ajuta și persoanele nefumătoare să-și păstreze silueta.

| Micutzu_Iuly_1998 a răspuns:

Normal ca te ingrasi ca apa din tigari ramane lipita de plaman si dupa tusesti sange pe dos