| AlexDJ112 a întrebat:

Ma numesc Alex si acum ceva zile. am fumat 2 tigari. cel putin am tras fumul doar in gura si din greseala in gat. Dupa care am simtit ceva rece in gat sau ceva care ma jeneaza. Un prieten a zis ca ar fi vorba de ceva anume'cancer la gat'Dar este posibil asa ceva. Adica doar din cateva fumuri. Eu nu prea cred dar as vrea sa aflu parerea voastrabig grin!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Normal ca nu.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Nu poate fi vorba de cancer de la cele doar doua tigari de care mentionezi.
Lasa tigarile, nu te mai panica, iar daca tot nu esti relaxat, consulta un medic pentru detalii amanuntite.

Sanatate!

| Iamnotme a răspuns:

Nu, nu are cum sa fie cancer de la cateva fumuri. Probabil te ''jeneaza'' pentru ca nu esti obisnuit, si ti se pare ceva ciudat, dar totusi, lasa-le ca nu sunt bune laughing

| AlexDJ112 explică (pentru Iamnotme):

happy Vroiam doar sa ma convingrolling on the floor Si sincer nu is apucat dupa ele doar imi placea sa dau fumul afara dar Apreciez toate parerile voastre Si nici nu vreau sa mai pun tigari in gura. nu are rostbig grin