| Hehehahah a întrebat:

Salut. Mi-a curs sânge din nas acum 2 ore căci m-am scobit și am și suflat nasul mai tare de dimineață (greșeală mare). Sângerarea s-a oprit repejor, doar că am observat că a rămas așa puțin de tot sânge în spatele omulețului acolo la gât. Ce as putea face să îl elimin de acolo? Am băut niste lapte. nu vreau sa închid sângele. Capul nu l-am ținut pe spate! Am procedat corect cum trebuie in caz de sângerare nazala însă am observat chestia asta cu gâtul. e normal? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat5678 a răspuns:

Trebuie sa faci gargara de mai multe ori pe zi.Sau sa iti provoci reflexul de a scoate ce e in gat, inserand doua degete pana in spatele limbii. Cand iti vine acest reflex, trebuie sa incerci sa,, inspiri'' puternic si cu muschii gatului, daca are sens, apoi sa scuipi.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oameni buni! Nu mai fiti asa sensibili! Eu am primit un bocanc in nas, in copilarie, mi-a curs mult sange si n-am murit. Astazi am depasit varsta de pensionare si n-am probleme cu nasul. Singura noastra solutie era sa ridicam nasul in sus si mana corespunzatoare narii din care curgea sange.