| AndreiHacm a întrebat:

Salut, revin cu inca o intrebare tot despre acnee.Am fost iar la dermatolog cred ca a 8-a oara.Mi-a recomandat duac gel si azitrox, am inteles asta dar faza este ca mi-a recomandat azitrox prima saptamana 3 pastile si a doua sapt/a treia/a patra sa iau doar o pastila pe saptamana.Eu zic ca este prea putin...am luat prima saptamana si imi trecuse o gramadaaaa de cosuri, dar au inceput sa reapara luand doar 1 pe sapt. Intrebarea este: Are ceva daca iau 2 pe sapt, mentionez ca nu i-am zis dermatologului de asta pentru ca nu am nr lui. ps:am 16 ani si jumatate. Hai multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| aDEeLAa a răspuns:

Pai cam are. Daca iei asa dupa cum ti se pare tie o sa le termini mai repede (in cazul cel mai bun, in cazul cel mai rau ai efecte adverse, corpul nu o sa mai raspunda la tratament bla bla bla) si nu o sa ai cum sa mai cumperi ca din cate stiu se da pe reteta... e normal sa apara si sa dispara... procesul de tratare a acneei este destul de lung si e bine sa respecti ce ti se recomanda.