|

Salut, stiu ca am promis ca nu o sa mai vorbesc despre fimoza... Vreau sa aflu daca masturbarea se mai poate face, avantaje si dezavantaje ale acestei operatii? (PS maine ma duc la doctor pentru a-mi scoate firele).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se poate dar nu imediat ce ai scos ațele, și să folosești o crema lubrifiantă ( deoarece o sa fie mult mai sensibil capul penisului) indiferent că vei folosi jucării sau doar ✋, sănătate și multe bucurii.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate dar cu fleshlight pilot. Mana e cam pacatoasa pentru asa ceva

| explică (pentru NeaNicu78):

Dezavantaje și avantaje?

| a răspuns (pentru java12345678901211144133ytrytu78909876545):

Avantaj la lubrifiant este că vei simți și tu o plăcere și nu o să o "freci" pe uscat, iar dezavantajul in a nu folosi un lubrifiant este neplăcut, te poți irita și poți să suferi și alte probleme, dar pentru a fi tu liniștit poți întreba medicul, nu-ți fie rușine e vorba de sănătatea ta, bafta și o viața plina de bucurii.