| MarianCraiu a întrebat:

Salut! Tin sa mentionez ca nu sunt din Bucuresti dar vreau sa stiu unde pot apela daca am o problema si vreau sa ma duc la un medic pentru o consultatie. Doresc sa aud cat mai multe variante. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La urgență la Floreasca

| Edw08 a răspuns:

Păi dacă ai o problemă de ordin general, te poti duce la orice clinică privată în baza cardului C.N.A.S de asigurat si a buletinului, unde vei putea merge si fără trimitere. La unitatile de stat (policlinici de ex) ti se cere trimitere.
Dacă este o problemă urgentă, la orice unitate de primiri urgențe din București.

| Iote a răspuns:

Intrebarea ta e cam generala. Ce sa-ti raspundem?
Daca ai o problema (una anume!) te duci la specialistul in domeniu. Dar daca nu esti din Bucuresti si nu ai medic de familie la indemana pentru trimitere, mergi doar la o clinica privata. Sau la Stat, dar cu plata.