|

Salut TPU! Am şi eu o problemã dacã pot sã o numesc aşa. Eu fac de mult timp salã şi tocmai acum mi-au apãrut câteva vergeturi la terminarea pieptului aproape de subraț. Şi este pe o venã destul de mare. Cum pot sã elimin vergeturile? Este o cremã specialã la farmacie? Si dacã da, dacã se eliminã complet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti sa iti dai cu orice crema, vergeturile sunt permanente. Singura metoda de a scapa de ele 100% este operatia estetica pentru indepartarea acestora.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu creme nu trece! Dar in timp si mai ales cand te bronzezi, nu vor mai fi la fel de pronuntate.

| a răspuns:

Consulta un medic.

Pe net spune ca:
Tratamentul se face cu opoterapie pluriglandulara, injectii de acizi aminati (glicocol, triptofan), iar preventiv purtarea de centuri de catre grade, aplicatii de pomezi simple.
http://www.esanatos.com/......i21967.php

Metode de prevenire

Cum formarea lor nu poate fi prevenita, exista totusi cAteva sfaturi de care ar trebui sa tinem cont. Trebuie evitata expunerea indelungata la soare, pentru ca radiatiile solare slabesc fibrele de colagen. Se impune si urmarea unei diete bogata in proteine - esentiale pentru fermitatea si refacerea pielii.
http://www.scritub.com/medicina/Slaba-dar-cu-vergeturi17542028.php