anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Băiat, 19 ani și în curând voi avea prima experiență de mers la urolog (nodul la un testicul). As vrea ceva informații despre cum a fost la voi prima experiență de genul ăsta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am mers la un consult crezand ca am hernie inghinala si a pipait boaşele. Senzatie de gadilat am ras apoi radiografie si nu s-a gasit nimic.

| InYourMind a răspuns:

Îmi amintesc și acum când am fost cu prietenul meu. Era în toamna lui doua mii... și ceva. Stătea pe hol zi tremura ca ii auzea pe cei dinăuntru cum strigau și zicea 'nu, nu, ajunge, nu mai vreau'. Nu am reușit să-l liniștesc.
Vine și rândul lui. L-am forțat sa intre. Doctorul ii spune sa dezbrace. L-am dezbrăcat eu ca el n-avea curaj. Doctorul ii pune mana pe organ, îl pipăie, masează, analizează. Prietenul meu se înroșește și da sa fuga. Doctorul îl apuca ferm. Eu îl forțez sa stea. După o jumătate ora ii da rețetă și ii spune sa revină la control peste o săptămână. În seara aia am făcut sex nebun.
După o săptămână, intra mai curajos. Procedura e aceeași, doar ca acum prietenul meu nu mai încearcă sa fuga. Ii spune sa revină peste o luna. N-am făcut sex în acea seara.
După o luna merge singur. Nu știu ce s-a întâmplat atunci ca la întoarcere a spus ca ne despărțim. Seara pune pe Facebook ca e într-o relație cu doctorul. Și în ziua de azi sunt împreună.

| OttoVonAegyssus a răspuns:

Dacă la asta vrei un răspuns... Mi-am dat pantalonii jos și boxerii, erau acolo și două asistente, nimic special, au aruncat o privire, mi-am ridicat boxerii și pantalonii, am ieșit pe ușă și am așteptat după niște hârti pentru următoarea jumătate de oră.