|

Salut TPU.

Cred ca am crize de paranoia.

In ultima vreme am vazut clipuri video groaznice cu dezmembrari necenzurate etc.

Cand eram mic aveam cosmaruri cum ca sunt urmarit si omorat.

In ultima perioada am vazut documentare de crime si tot am impresia ca sunt urmarit.

Uneori imi pun intrebarea daca atunci cand ma trezesc nu sunt rapit si urmand sa fiu torturat la lumea in care traim, avand in vedere deep web si alte chestii.Accept orice sfat, dar nu vreau sa merg la psiholog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar psihologul își permite să te consilieze. Sfaturile din partea străinilor nu prea sunt in regula. Tu stii.
Psihiatrul se ocupa de sănătatea mintală, de coșmaruri si stări de anxietate(paranoia, etc)

| a răspuns:

Nu te mai uita la asa cacanarii? cred ca e cel mai bun sfat. succes

| a răspuns:

In timp ce simti ca esti urmarit incearca sa-ti dai seama cine te urmareste. Ghiceste persoana si fii atent daca te urmareste. Schimba drumul spre casa de mai multe ori si observa detaliile

| explică:

Nu ma simt urmărit de o persoana anume, ci ma simt urmărit ca si cum as fi ținta cuiva, in genul Deep web (Nu am intrat niciodată acolo) si asta ma nelinisteste. Cand ma gândesc la cate posibilități sunt ca lume random sa fie capturată / 'furata' in somn sau clipe de neatenție ma gândesc ca pot fi si eu o 'tinta'.