anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva saptamani beau extrem de multa apa in fiecare zi si inainte un pahar era de ajuns o zi intreaga. Ce este? Prietenii imi spun ca e diabet dar nu cred pentru ca nu am celelalte simptome, ce ar putea fi va rog un raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa-ti un control la medicul de familie, dimineata pe nemancate! Dar de cateva saptamani este foarte cald si eu beau 2-3 litri de apa.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut.Problema e recentă, nu cred, cum ai zis tu că e de la diabet. Poate ai luat un microb, sau o fi altceva.Du-te la spital cât mai repede, sau fă-ți analizele. Sper că nu bei mai mult de 3 litri de apa pe zi.Succes!

| Costi21FTW a răspuns (pentru Floreenofficial):

Am programare tocmai pe 20 la analize si nu beam mai mult de 3 litri, undeva la 2 sau 2, 5 atat

| Floreenofficial a răspuns (pentru Costi21FTW):

Doamne,dar în ce țară trăim? Până pe 20 mai e.Rezista cum poți, te cred că îți e greu.

| Donsavas a răspuns:

Diabetul insipid nu are legatura cu rezistenta la insulina. Mergi la medicul de familie si cere i niste investigatii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte cald, normal ca bei apa. Probabil esti si foarte deshidratat, daca nu obisnuiesti sa bei apa in general, si mai bei si sucuri acidulate etc.

| Costi21FTW a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu beau sucur acidulate, beau doar apa si inainte nu obisnuiam dar acum beau mult cum am spus

| seularts a răspuns:

Diabetul iti forteaza corpul sa se deshifrateze rapid. Eu zic sa faci un control sa fi sigur!

| Daniel987 a răspuns:

Probabil reacția organismului la anotimpul călduros. cand transpiri, se pierd lichidele din corp, oricum eu nu mi as face griji, nu te uiti la reclame? : Specialiștii recomandă consumul a minimum 2 l de apa pe zi! happy

| CosminBabii a răspuns:

Eu la fel beau multa apa dar asta este o simpla deshidratare a corpului poate fi din cauza ca cresti si ai nevoie de mai multa apa