|

Salut TPU de ceva vreme mi-a aparut nuste pete rosi pe fata in dreptu nasului si daca le ating ma ustura am dat cu crema si tot nu trece am dat cu o crema clortrimazol ca mi-a zis cineva ca ar fi de la praf o iritatie dar se pare ca tot nu trece ce pot face... dau funda

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Triderm, e cel mai bun, contine clotrimazol si inca 2 compusi betametazona si gentamicina, e bun si la iritatii si la probleme fungice, sa nu dai pe rana deschisa sau pe mucoase cu el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca Nidoflor. E foarte bun. E si ieftin. E unguent. Mie mi-a tratat o arsura in 4 zile si nici semn nu mi-a ramas. Daca in cateva zile(hai o saptamana) nu trece nici cu crema asta(e timpul maxim) fugi urgent la dermatolog!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează