| Anonime23e4 a întrebat:

Salut TPU. Mama mea are o problema de alalteieri, mai exact de duminica dimineata. O doare piciorul stang, mai exact doar partea de sus. O doare doar cand merge, cand sta jos/cand doarme nu are treaba. Are si un job care necesita statul mult in picioare. Si-a dat cu ceva crema si mi-a zis ca i-au trecut putin durerile. Cat dureaza sa treaca si aveti anumite remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

De ce nu mergi cu ea la un control?

| Jassmina a răspuns:

Mama ta trebuie sa mearga la medic, pentru ca fara o consultatie medicala nu se poate sti ce problema are nici ce tratament necesita.

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă sta întinsa o doare? Sau doar când sta jos in șezut? Cu ce tip de crema s-a dat? E posibil sa fie vreo durere musculară și atunci ar merge un gel antiinflamator. Însă cel mai bine este sa consulte medicul de familie.