|

Salut TPU!

Nu am dormit suficiente ore si am mers la antrenament (fac judo) iar dupa m-am dus pe afara cu prietenii, ma simteam epuizat, simteam cum cad de pe picioare si ameteam, este posibil sa fie de la oboseala? Va rog raspundeti-mi cine stie.

Dau funda 100%

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Este normal dupa o noapte nedormita si mult efort apoi.
Eu cand vin de la sala is rupt de oboseala uneori nu pot sta nici in picioare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai simtit nevoia sa pui iar intrebarea laughing? Logic ca e posibil sa fie de la oboseala, iti trebuie facultate sa-ti dai seama laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca să dai funda, trebuie să ai pe ce să o dai.
Nedormit, antrenament judo, ieșit cu prietenii.
Creierul conduce tot.
Echilibrul biped înseamnă coordonare musculară.
Lipsa de calciu chiar temporară cauzată de faptul că ai mâncat băut de exemplu un suc acid, plus nedormitul, adică un creier turat la maxiumum, o cădere bruscă de tensiune nervoasă atipică, cauzată de complexul de factori de mai sus pot da vertij, amețeală.
La antrenament ai executat căderi, că erai la judo. Aceasta ar putut să producă mici contuzii cerebrale. Toate astea, sau o cauză nouă necunoscută de tine care s-a manifestat acum în acest context. Așa că funda de unde, pe baza a ce? Cum să te liniștim noi pe tine pe bază de informație pauză mare. Nici un medic nu poate să îți spună mai mult, pe baza unui simptom singular, fără alte investigații.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, e de la oboseala. Din cauza ca nu ai dormit suficiente ore de somn, nu te-ai "incarcat" complet. Cum nici un telefon nu se incarca complet daca-l bagi 10 minute in priza si apoi il scoti. Dupa 30 de minute se opreste, corect? Pentru ca nu mai are baterie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Conteaza cati ani ai, daca esti copil iti trebuie 8-9 ore de dormit adulti le ajung 6-7. daca te culci tarziu probabil este din cauza telefonul sau PC-ul sau altceva, 30 minute minimum 15 minute poti sta sa te relaxezi sau sa exersezi pentru maine la judo.
Daca te culci tarziu si te trezesti devreme este normal sa fie de la oboseala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E normal ca după o noapte nedormita si câteva ore de efort intens ca creierul tău să obosească si să ceară somn
E posibil ca a doua zi să te doară capul si ochii putin dar nu e nimic grav
Mie mi sa întâmplat ceva asemanator la o înmormîntare si era să cad peste sicriu dar după aia nu am mai avut nimic (eram la fel ca si tine rupt de oboseală )
Funda?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E de la oboseală.
Nu te speria dacă dormi îți trece.
Eu stau trează cu zilele și în 48 de ore eu dorm între 8 Și 4 ore dar îmi revin dacă dorm măcar 8 ore.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează