Ti-as sugera sa mergi la un pishiatru, fiindca vedeniile astea sunt parte din boli mentale: posibil paranoia, posibil schitofrenia,
N am doamna vedenii
Uite aici chiar declaratia ta cu vedeniile:
"... Vad o persoana apropiata cu un semn pe mana (lovitura, zgârieturi, chestii..."
Doamna, nu sunt vedenii, persoana este reala, persoana fizica, însă sunt paranoic ca mai întreb "dacă e fantoma?"
Posibil persoana reala, posibil inchipuire, dar cum nu poti discerne ceea ce vezi sau nu vezi dar iti inchipui, inseamna ca ai o problema serioasa, care poate fii diagnosticata corect de un psihiatru si tratata.
Esti anxios si prostanac atata tot, dar nu esti schozofrenic.
Daca erai fratele meu toata ziua te bateam, fiindca tu iti induci singur frica si anxietatea, nu ai minte deloc in capul ala.
esti anxios si ipohondru dar din cauza ta, fiindca esti mereu preocupat in mod exagerat de anxietate in loc sa fi de altceva
Fa mult sport, orice sa nu te mai gandesti acolo. Daca aveai o trauma te intelegeam dar asa singur te autosabotezi, plictiseala uite ce face din om
Esti stresat. Este cazul sa te liniștești. Prin aceiasi chestie am trecut si eu anul trecut( de fapt eu de fel is mai,, paranormala,, cu unele lucruri)
E normal oare sa... de exemplu: ma gandesc ca ar putea bate cineva necunoscut in geam sau chestii...
Cand esti stresat orice se poate întâmpla. Încearca dupa examen sa iti faci o prietena sau in prieten mai apropiat caruia sa ii povestesti ce ti se întâmplă. Poate gasesti o persoana asa cum esti tu si vei trece peste toate,, paranormalele,, astea. Eu spre exemplu ceea ce visez se îndeplinește ( aproape tot). Cand le zic celor din jurl meu,, manifestările,, mele incep sa rada si sa isi bata joc de mine( nu ma intereseaza de parerea lor)