| alexionut45 a întrebat:

port aparat dentar fix de 1 an si o luna si mai aveam o luna doua pana sa il dau jos asa ca l-am dat jos singur si nu mai am de gand sa port aparat mobil, dintii sunt frumosi aliniati...mai exista vreun risc sa se strambe inapoi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AleX810 a răspuns:

Nu cred ca mai trebuie sa iti mai faci griji daca ai purtat un an, dintii au fost corectati. Dar totusi du-te la un dentist pentru confirmare.

| Gabi19971983 a răspuns:

Nu, dintii nu se stramba singuri, se instramba atunci cand cresc, de fapt asa crec ei. Deci n-au cum sa se mai instrambe.
Frumos si bravo tie daca ai purtat aparat dentar,
Succes, sarbatori fericite!
Funda?

| Euro4853 a răspuns:

Cum l-ai dat jos singur? straight face

| FumulTigarii a răspuns:

Poi si eu am aparat dentar si mai am inca un an sa il port! puppy dog eyes Dar sfatul meu daca ei par drepti nu inseamna ca nu pot sa devieze si sa se stranbeze un pic, l-ai purtat atata si acum ar fi pacat sa nu il mai porti o luna sau cat mai ai tu nevoie pentru ca, mda mai induri si tu o luna dar dupa te poti lauda cu zambetul tau o viata intreaga, si e pact sa nu ai o dantura dreapta doar pentru inca o amarata de luna in minus fara el! puppy dog eyes

| alexionut45 explică (pentru FumulTigarii):

Dar nu se mai pot stramba ca inainte nu?

Abh
| Abh a răspuns:

Da, de aceea e necesar aparatul de contentie( mobil ) care se poarta noaptea cel putin inca un an.Du-te la ortodont!