| LIME04 a întrebat:

Salut, urmează să mă internez pentru niște analize, îmi poate spune si mie cineva cum este să stai internat în spital, ce ar trebui sa îmi iau la mine, cum va fi acea perioadă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jessica1235 a răspuns:

Am fost internată de careva ori în spital, dar pentru recuperare nu pentru analize. Nu e foarte rău, la început a fost mai greu dar apoi am început să mă adaptez.

Poți lua la tine absolut tot ce e nevoie: acte în original (buletin și certificatul de naștere), niște bani cash (pe lângă ce trebuie să plătești), șervețele uscate și umede, gel de duș, șampon, săpun de mâini, tacâmuri, pahar, halat de baie, prosoape, haine de schimb + pijamale (una sau mai multe, depinde cât stai), lenjerie intimă, pastă + periuța de dinți, pieptene, ungheră dacă stai mai mult, una sau mai multe sticle de apă (în general apa de la robinet nu prea e potabilă) șlapi (papuci, nu știu cum se spune în zona ta) și tot ce crezi că vei mai avea nevoie.

Unde am fost eu internată nu primeam nimic așa că a trebuit să-mi iau de toate, plus că, contează și cât stai. Eu stăteam câte 3 săptămâni deci trebuia să-mi iau mai multe.

O să fie bine, multă sănătate și sper ca analizele să iasă așa cum trebuie happywinking

| LIME04 explică (pentru Jessica1235):

Vă mulțumesc frumos, nu știu sigur cât mă vor ține, de aia si voiam să știu mai multe detalii!

| Jessica1235 a răspuns (pentru LIME04):

Cu drag, mai bine să iei lucruri în plus decât să te trezești că îți lipsesc chesti happy
Multă sănătate!

| LIME04 explică (pentru Jessica1235):

Mulțumesc frumos, multă sănătate și dumneavoastră!?

| Jessica1235 a răspuns (pentru LIME04):

Mulțumesc happy

8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de spital.
am fost si eu internata, tot pentru analize.
Acte, bilet de trimitere, card de sanatate.
Pijama, lenjerie intima, hartie igienica.Au sapun lichid
Ma gandesc ca ai pe cineva care sa iti aduca apa sau fructe sau ce ai nevoie
Sunt si televizoare. Poti folosi telefonul, dar ma gandesc ca poti face o pauza, sa te odihesti
Pentru analize nu mai mult de doua -trei zile, asta daca nu apar probleme.

| angel6lust a răspuns:

E foarte nașpa aici în România.
Cum ți s-a mai zis, ai nevoie de bani, buletin, haine, prosop ș.a, cam ca într-o excursie.

Sănătate!

| LIME04 explică (pentru angel6lust):

Mulțumesc frumos, multă sănătate și ție!?
Ai fost si tu internată?

| angel6lust a răspuns (pentru LIME04):

Nu recent, din fericire! Multă sănătate!