Am fost internată de careva ori în spital, dar pentru recuperare nu pentru analize. Nu e foarte rău, la început a fost mai greu dar apoi am început să mă adaptez.
Poți lua la tine absolut tot ce e nevoie: acte în original (buletin și certificatul de naștere), niște bani cash (pe lângă ce trebuie să plătești), șervețele uscate și umede, gel de duș, șampon, săpun de mâini, tacâmuri, pahar, halat de baie, prosoape, haine de schimb + pijamale (una sau mai multe, depinde cât stai), lenjerie intimă, pastă + periuța de dinți, pieptene, ungheră dacă stai mai mult, una sau mai multe sticle de apă (în general apa de la robinet nu prea e potabilă) șlapi (papuci, nu știu cum se spune în zona ta) și tot ce crezi că vei mai avea nevoie.
Unde am fost eu internată nu primeam nimic așa că a trebuit să-mi iau de toate, plus că, contează și cât stai. Eu stăteam câte 3 săptămâni deci trebuia să-mi iau mai multe.
O să fie bine, multă sănătate și sper ca analizele să iasă așa cum trebuie
Vă mulțumesc frumos, nu știu sigur cât mă vor ține, de aia si voiam să știu mai multe detalii!
Cu drag, mai bine să iei lucruri în plus decât să te trezești că îți lipsesc chesti
Multă sănătate!
Mulțumesc frumos, multă sănătate și dumneavoastră!?
Mulțumesc
Depinde de spital.
am fost si eu internata, tot pentru analize.
Acte, bilet de trimitere, card de sanatate.
Pijama, lenjerie intima, hartie igienica.Au sapun lichid
Ma gandesc ca ai pe cineva care sa iti aduca apa sau fructe sau ce ai nevoie
Sunt si televizoare. Poti folosi telefonul, dar ma gandesc ca poti face o pauza, sa te odihesti
Pentru analize nu mai mult de doua -trei zile, asta daca nu apar probleme.
E foarte nașpa aici în România.
Cum ți s-a mai zis, ai nevoie de bani, buletin, haine, prosop ș.a, cam ca într-o excursie.
Sănătate!
Mulțumesc frumos, multă sănătate și ție!?
Ai fost si tu internată?
Nu recent, din fericire! Multă sănătate!
Alecu_Ioana-Maria_2000 întreabă: