|

Salutare, acum 6 luni am încercat la școală să ridic piciorul stang pana la capul unui coleg. După o zi a început să mă doară șoldul stang cand alergam sau faceam o mișcare cu piciorul, dupa 2 săptămâni mi-a trecut.

Acum o săptămână am avut campionat de fotbal si în timpul meciului mi s-a pus de 4 ori cârcel la muschii de la ambele picioare de nu mai puteam sta in picioare și după meci a inceput să mă doară șoldul drept tare (acum mă doare puțin când joc fotbal sau mă mișc cu piciorul sau șoldul.

Și acum 4 zile au inceput sa ma doara si mâinile și umărul drept (umarul si mainile mi-au trecut)... nu stiu oare să am ceva grav sau e din cauza creșterii cum zice mama?

P.S am 15 ani și 1.75 înălțime.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ai facut o intindere usoara cand ai facut miscarea aia brusca.
Faci incalzire cum trebuie inainte de a face efort /sport? Daca nu, tine minte ca incalzirea e esentiala pentru prevenirea accidentarilor.
Se poate sa fi facut o intindere/contractura musculara.
Daca problema persista inca cateva zile du-te la un ortoped / kinetoterapeut bun.
Nu lasa netratat pentru ca va degenera in probleme mai serioase in timp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Simonasimona1992):

Nu am facut încălzire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează