anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt riscuri pentru fetele de 15 ani care poarta tocuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Assiris si Eileen au mentionat cateva din ele, apoi la 15 ani nu da bine sa porti toc, te maturizeaza! Nu-ti ingradi preocuparile firesti varstei tale. o sa ajungi sa te saturi de tocuri.Ai tot timpul inainte sa le porti...Eu,in locul tau, mi-as dori sa mai copilareschappy

9 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Eventual, riscuri sa nu para ridicole.acum depinde de eveniment, daca merg la o nunta, botez ceva...merge si un toculet dar la scoala sau la o iesire cu prietenii, nu mi se pare potrivit. Si apoi, indiferent de varsta, purtarea deasa a tocurilor provoaca dureri de spate, inflamatii ale picioarelor.

assiris
| assiris a răspuns:

Da, sunt riscuri, Tocurile deformeaza laba piciorului, pozitia corpului are de suferit si se vor trezi mai tirziu ca le doare spatele, au deformari de coloana etc, Sunt materiale in acest sens si pe net.

lolita
| lolita a răspuns:

Persnal, pe mine m-au invatat sa merg frumos, elegant, am fact de model cativa ani si m-au ajutat foarte mult. dar daca nu poti sa mergi sau nu stii mai bine lasa-te, o sa te faci de ras.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa ai mari dureri de coloana pe la 30 de ani.

| nicky a răspuns:

Da sunt riscurile pe care deja le-ai aflat. La ocazii nu zice nimeni sa nu porti toc dar nu face un obicei in a purta tocuri, vei avea timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA grija la bordurilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am cu cine sa vb asa ca luati id meu geo_smyle19

| RemovislavKebabovic a răspuns:

Depinde...eu am 15 ani si 1 53 m si port talpa ortopedica, daca ai peste 1 60 n-ai de ce sa porti tocuri

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anna):

Dumneavoastră purtati tocuri?