Assiris si Eileen au mentionat cateva din ele, apoi la 15 ani nu da bine sa porti toc, te maturizeaza! Nu-ti ingradi preocuparile firesti varstei tale. o sa ajungi sa te saturi de tocuri.Ai tot timpul inainte sa le porti...Eu,in locul tau, mi-as dori sa mai copilaresc
Eventual, riscuri sa nu para ridicole.acum depinde de eveniment, daca merg la o nunta, botez ceva...merge si un toculet dar la scoala sau la o iesire cu prietenii, nu mi se pare potrivit. Si apoi, indiferent de varsta, purtarea deasa a tocurilor provoaca dureri de spate, inflamatii ale picioarelor.
Da, sunt riscuri, Tocurile deformeaza laba piciorului, pozitia corpului are de suferit si se vor trezi mai tirziu ca le doare spatele, au deformari de coloana etc, Sunt materiale in acest sens si pe net.
Persnal, pe mine m-au invatat sa merg frumos, elegant, am fact de model cativa ani si m-au ajutat foarte mult. dar daca nu poti sa mergi sau nu stii mai bine lasa-te, o sa te faci de ras.
Da sunt riscurile pe care deja le-ai aflat. La ocazii nu zice nimeni sa nu porti toc dar nu face un obicei in a purta tocuri, vei avea timp.
Depinde...eu am 15 ani si 1 53 m si port talpa ortopedica, daca ai peste 1 60 n-ai de ce sa porti tocuri