anonim_4396
| Anonim întreabă:

TPU azi m-am lovit tare la degetul mic, simt o durere destul de mică, nu este chiar așa de rău dar mă doare, mi-am spălat bine degetul și l-am învelit într-un șervețel umed, am mai tras de el și nu m-a mai durut așa de tare. Ce să fac? Sunt în carantină și nu pot pleca din casa căci am o rudă venită din altă țară, ce să fac, nu am creme în casă, nu mă mai doare așa de tare, îmi va trece rapid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
E posibil să se învinețească până mâine dar dacă îl poți mișca înseamnă că nu e rupt. Pune comprese cu apă rece/gheață (cuburi de gheață de la congelator învelite într-o batistă de exemplu).
O să treacă în câteva zile. Nu ai de ce să te îngrijorezi.

| valentingb a răspuns:

Și dacă te durea, ce făceai? Luai un algocalmin.
Dacă te duci la doctor cu o durere mică, te dă afară pe geam.
Asta e. Trece. Îndură.

| sierra1 a răspuns:

"lovit tare la degetul mic, simt o durere destul de mică, nu este chiar așa de rău...Ce să fac? "

fă-ți totuși o programare la un rmn pe când ieși din carantină, nervii de la locul lezat duc direct la hipotalamus și s-ar pute să rămâi cu sechele. Înțelegi?

| YourKitty10 a răspuns:

O sa îți treacă dacă nu te-ai lovit rau.

| MihaiRotaruuuuu a răspuns:

Da va trece dacă era ceva grav nu mai puteai calca pe picior, încearcă sa ți degetul în apa rece