| Radandam a întrebat:

Un puls de 70-72 seara nu este cam mic? Am 20 de ani. Tensiune 13 cu 8, saturația oxigenului în sânge 98-99%.Pareri? Va zic asta deoarece sunt speriat de 3 zile ca am impulsuri in bratul stâng, și spre umăr tot la bratul stâng, în piept nu prea, nu ma doare nimic. Îmi e sa nu fac vreun preinfarct ceva, sa am vreun cheag de sânge acolo. Păreri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Din păcate am o veste proastă, ai toate șansele să mori. Mă refer din orice cauza probabilă sau mai puțin probabilă. În cazul tău este mult mai probabil să mori de la o căzătură, decât din cauzele tale fanteziste. Așa că mă obligi să te intreb: de ce nu începi să postezi întrebări despre și alte cauze? "am mers cu mașina pe autostradă, oare mor"? "
" am făcut pipi în boscheți, oare îmi cade un avion în cap? "

Pentru ca pana și astea sunt mai realiste...

| Spo0ky a răspuns:

Intre 60-80 este ideal ->deci te incadrezi perfect. Intre 50-100 e OK. Tensiunea la fel e OK
Eu am ~100 de batai/minut, si tensiunea putin peste limita dar doctorul cardiolog mi-a spus ca sunt OK.

| Leatherface4ever a răspuns:

Tulburarea hipocondriaca:

Reprezinta grija obsesiva sau convingerea ferma a individului ca are o boala somatica severa(cancer, SIDA, etc). Astfel, senzatii fizice banale sunt interpretate exagerat, in pofida rezultatelor negative ale investigatiilor si asigurarilor repetate ale medicilor asupra starii de sanatate. Aceste senzatii sunt traite intens afectiv, au caracter anxiogen si pot perturba ritmul de viata al persoanei. In multe cazuri pot fi depistate afectiuni somatice coexistente, dar adesea acestea nu justifica temerile individului. Unul dintre aspectele specifice acestei tulburari consta in rezistenta opusa de pacient in fata medicilor care ii infirma suspiciunile sau temerile exagerate.