| BillieDeRomania a întrebat:

Va rog frumos sa tratati cu seriozitate! Am incercat sa ma epilez in zona intimă cu crema depilatoare de la farmec si nu am citit pe spate sa vad daca este si pentru zona intimă și după ce am aplicat această crema a inceput sa ma usture rau zona aceea si in timp ce am urinat ma ustura groaznic. Oare e din cauza ca am pielea sensibilă și ma irit usor sau e din cauza ca acea crema nu e pentru zona aceea? Si cum as putea opri această usturime!? Va rog, astept răspunsuri serioase

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te speli bine. Crema depilatoare se aplică pe piele, dar dta ai ajuns cu ea pe mucoasele de acolo, care sunt mai sensibile ca pielea. Pe mucoase nu cresc peri, deci nu aveai ce căuta cu crema pe ele, dar a ajuns fără să vrei.

| Donsavas a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat cand am folosit. Sunt de evitat in acea zona aceste creme. Nu ti se intampla nimic.

| Overeem a răspuns:

Trebuia sa iti cumperi o crema depilatoare pentru zona sensibila.si nu lasa-i mai mult de 5 minute crema ca ramai cu arsuri, nu prea e recomandat sa aplici crema intr o zona atat de sensibila. poti sa te duci la salon si te epileaza cu ceara si iti creste si mai greu parul si mai subtire cu timpul si rarit. si eu mi-am dat cu crema odata acolo si m-am ars si mi-a ramas un semn si m-am dus la urgente si mi o dat un spray cicatrizant parca cicatridina se numeste si vindecat si cicatricea si usturimea. take care of you next time!