|

Vreau sa stiu cine a folosit probolan 50? Am 16 ani 67 kg si as vrea sa iau, nu vreau raspunsuri de genu nu folosi, nu sunt bune etc, si as vrea sa stiu daca afecteaza potenta sau ceva?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai vrea sa iei dar ce experienta ai in domeniul suplimentelor? ai vrea sa iei ca sa ce, nu ai spus ce rezultate urmaresti.
Din ce am citit pe net se spun numai minciuni ba un site romanesc spune ca acest probolan creste cu 400% nivelul de testosteron, nu cred ca nici steroizii injectabili de 2000 de euro daca pot face asa ceva...
Deci o vrajeala ieftina pe care poti sau nu sa o incerci pe pielea ta.
Dar atentie eu nu m-as increde in produsele care in spate au reclama falsa si se bazeaza pe faptul ca numele de piata are un nume specific terminatiilor din denumirile steroizilor.
Aceasta smecherie de marketing este des intalnita in lumea produselor destinata culturistilor si anume numele si promisiunea ca un produs de acesta miracol face ceea ce substantele interzise fac.
Oameni buni pentru hardgaineri (ectomorfi) proteina +carbo este sfanta, nu luati toate prostiile, de aceea sunteti hardgaineri pentru ca luati greu in greutate, daca trisezi cu substante aiurea si corpul vostru o sa va triseze pe voi.
Facusem natural (ei bine cat se poate zice doar daca iei suplimente) si 1 an de zile dupa ce m-am lasat de sport am avut aceleasi proportii, sunt curios cineva care s-a pompat, marit cu steroizi cat timp ii ramane corpul frumos masiv sau sculptat, tot 1 an? poate mai mlt habar nu am doar intreb.
Pe de alta parte corpul se lucreaza in timp, unii in 3 luni vor sa aiba realizarile unora care muncesc la sala de 3 ani, dar nu se gandesc ca vor plati un mare pret pe pielea lor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu vrei raspunsuri genu nu folosi nu sunt bune, atunci de ce mai intrebi?

de ce nu bati pe google probolan 50 reviews?
ca vad ca au numai o stea si pe amazon si pe toate.
si la efecte secundare scrie asa :
Disadvantages

The two main disadvantages are as follows:

No products for testing
This supplement does not have any trial offers that allows a potential customer to try the product before they buy their first supply.

Excess testosterone
Having high levels of testosterone than what is considered normal may result in side-effects such as acne on the back and shoulders, an enlarged prostate and hair loss.

adica iti cade parul, ti se mareste prostata, si cosuri pe umeri si spate.

Asta din testele lor. ca sunt obligati sa le testeste, si sa puna si contraindicatiile.

Dar banuiesc ca nu asta era raspunsul pe care il cautai.

Uite:
Da-i inainte, e bun, foloseste cu incredere happy n-are ce sa se intample.
n-o sa-ti zica nimeni care foloseste, ca i-a crescut cosuri pe cwr, sau mai stiu eu, o sa zica ca e cel mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste efectele negative:
https://www.stockybodies.com/en/probolan-50-review/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează