| GoodLuck10 a întrebat:

Am o mare problema, maine vine in vizita mama prietenului meu si m-am gandit sa gatesc ceva. Ce spuneti ar merge o mamaliguta cu carnati?

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Aşa cum spunea şi simonikxd, DEPINDE de ce fel de persoană este mama prietenului tău...

Dacă este o persoană SIMPLĂ, fără fiţe, atunci este "potrivit" acest meniu!

Dacă, în schimb, dânsa este o persoană mai "stilată", atunci ai nevoie de un meniu mai deosebit şi complet ( cu antreuri/aperitive, băutură stilată, etc. ).

Cel mai bine ar fi să discuţi şi cu prietenul - el poate să-ţi explice mai BINE ce ar prefera mama lui!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Merge foarte bine si o mamaliguta cu carnati, insa ma gandesc ca ar merge si un
CRAP CU GHIVECI DE LEGUME LA CUPTOR
1, 2 kg. crap
500 g. ceapa
1 morcov mare
1 telina potrivita
1 patrunjel mic
1/4 varza dulce
3-4 cartofi
4-5 rosii
1 vanata
1 dovlecel
1/2 conopida medie (3-4 buchetele)
100 g. bame (optional)
8 ardei (Kapia)
250-300 ml. ulei
sare
Se pregatesc legumele pentru ghiveci si o oala/tava emailata…sau de lut.
Se pregateste ghiveciul de legume: se curata, se spala legumele, se taie bucatele si se calesc in ulei; se sareaza si se lasa sa fiarba, cu capac, pana cand se inmoaie.
Se unge tava cu ulei si se aseaza un strat de ghiveci de legume.
Deasupra se pune pestele intreg (curatat si spalat in prealabil)
Se umple si pestele cu cateva linguri de ghiveci si se acopera cu restul de ghiveci ramas.
Se adauga ulei si se baga tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 2, 3 ore.Cand zarzavatul este bine inmuiat si pestele patruns, mancarea este gata (ghiveciul cu crap este nemaipomenit de gustos daca se adauga ulei suficient).
Te pup!

| Demonull a răspuns:

Daa e serioasa intrebarea sau?

| LIN2010 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa pregatesti un meniu care-ti place tie si prietenului tau, astfel vei vedea reactiile persoanelor invitate. Putina personalitate data preparatelor, nu strica nimanui.Doar daca stii anumite probleme care impiedica cnimite persoane sa consume preparatul tau atunci poti gati ceva special pentru acea persoana, dar ''mamaliguta cu carnati '' este ceva prea putin gatit, dupa parerea mea. Respecte

| simonikxd a răspuns:

Depinde daca mama baiatului este de aia simandicoasa nu prea dar daca e " normala" dc nu thumbs up poti sa comanzi si o pitabatting eyelashes dar daca e simandicoasa iti propun un file de somon cu garnitura potrivita nshhh thinking intrebal si pe prietenul tau thinking oricum multa bafta kiss FUNDA ^.^ puppy dog eyes