anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare cum facem ciupercile chamipgnon mai putin zemoase atunci cand le gatim la cuptor, as vrea sa le fac umplute cu branza insa mereu ies zemoase si mi se face greata, exista vreun in fel in care le putem face mai uscate?

4 răspunsuri:
| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Bineinteles ca da.Dar trebuie curatate de coaja(pielita), si sa nu fie proaspete asa, le cumperi si le lasi 1 zi sau 2 in casa,dar nu la frigider,ci la temperatura camerei,si nu adaugi sarea cand le gatesti,decat la sfarsit, sau dupa ce le scoti din cuptor, sarea fiind un factor foarte important in scoaterea apei din ciuperci, si de aceea se adauga decat la final, dupa ce le scoti din cuptor.Sau daca nu, ar mai fi o smecherie, le bagi la cuptor, si cand sunt ele gata 50%, le scoti si le scutgi zeama, si le bagi la loc.

| Kiragagash2012 a răspuns:

Gatestele putin in tigaie fara ulei fara nimic, pana iese apa si zeama din ele

| andrei50497 a răspuns:

Fa-le pe tigaie, fara ulei, cu foc iute.

| OxanaBotna a răspuns:

Caleste putin ciupercile in ulei