| octav005 a întrebat:

Bună ziua. Am mâncat la bulgari supa crema de linte. Si mi sa părut foarte bună.

Am făcut si eu de doua ori si mi-a plăcut foarte mult.

I-am zis la un prieten si a zis sa o mănânc eu, ca el mananca numai carne. Eu cred ca legumele au un rol mai important decât carnea in dieta.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atat legumele cat si carnea au rol important in viata noastra, ca fiecare aduce un aport de vitamine, minerale, proteine, enzime samd.
Poti sa alternezi supele de legume cu ciorbele cu carne si legume, mananci mai putina carne, dar tot trebuie sa iei proteina animala de undeva, ca vitamina B12, vitala ficatului si altor organe si nervi, trebuie sa o poti lua de undeva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si? intrebarea ar fi?

| gabicoo a răspuns:

Alimentația trebuie sa fie diversificată.

| octav005 explică (pentru gabicoo):

Dar nu shaorma. Pizza. Kebab, conserve salam.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru octav005):

Conserve si salam nu. Dar restul merge o data la luna macar. Sunt care mananca zilnic la fast food, nici gratarele nu sunt bune daca e sa ne luam dupa ce se zice la TV.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Trebuia sa-i urezi gută fericită laughing

| angel6lust a răspuns (pentru supadeceapa):

Știu pe unu` care a făcut diabet tip 2 că mânca aproape exclusiv în pana mea carne (are bani buni c-o fost la ANP), deci și asta rolling on the floor.

| supadeceapa a răspuns (pentru angel6lust):

laughing)) e plin de barbati alfa cu analizele praf, care dupa 35 de ani nu mai merg drepti pe strada daca nu baga minimartieni.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este bună doar carnea. Mai trebuie și legume.

| angel6lust a răspuns:

N-ai și tu să ne dai o rețetă? Pare bun rău.

Dar, da, alimentația trebuie să fie variată. Nu trebuie să adopte regimuri tâmpite de pe Tik-tok.

| giuliaaaV a răspuns (pentru angel6lust):

Pe tik-tok exista tot felul de ciudati care se cred nutritionisti…

| angel6lust a răspuns (pentru giuliaaaV):

Și de aceea nu trebuie ascultați.

| Solane a răspuns:

De apreciat ca bulgarii au pastrat reteta. Strabunicii nostri mancau linte (nu numai supa-crema), bob, si alte leguminoase in mod curent.
Toate alimentele au rolul lor. De aia e bine sa mancam din fiecare, facand o alimentatie echilibrata.

| giuliaaaV a răspuns:

E important sa mananci din toate.Sa ai o alimentatie diversificata.Ce face prietenul tau nu e bine, dar nici sa mananci strict numai legume nu e chiar ok.