anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac pestele in folie de aluminiu?

Răspuns Câştigător
| deealexx a răspuns:

Mai, eu nu pun nimic in burta pestelui. Pur si simplu il curat si il condimentez cu delikat, condimente special pentru peste apoi il invelesc in folie de aluminiu ca pe o sarmaluta. Si asa il bag in cuptor. Iese bun :X

P. S. Mi-e fomita laughing

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Salut,
Se curata pestele, se condimenteaza iar in locul stomacului se introduc ingredientele dorite (usturoi, slanina etc, dupa reteta si dorinta).
Se inveleste in folia de aluminiu si se introduce in cuptor pe o tava, la foc mediu (180-200 grade), timp de cca 20 minute. Temperatura si timpul se poate modifica in functie de peste si de preferintele consumatorului, dupa incercare si gust.
Ai grija ca nu e chiar indicat sa gatesti in aluminiu.
Pofta buna!

assiris
| assiris a răspuns:

Evita aluminiul in prepararea alimentelor. De ce? Uite aici: http://www.nutritie-sanatoasa.ro/......mului-uman

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Folia trebuie stransa cat mai bine la extremitati astfel pestele se face in suc propriu, se folosesc felii de lamaie, ceapa, felii de rosie, rondele subtiri de morcov sau cartof, in stomacul pestelui se pot pune felii de bacon afumat sau arome. Atentie cand scoti tava din cuptor pentru ca aburii din interiorul foliei te pot opari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pestele vine pus in folie de aluminiu si il pui la cuptor.

| jolie_3446 a răspuns:

Gatitul in folie de aluminiu este nociv. Mai gandeste-te.

Întrebări similare