Foloseste o tigaie antiaderenta. Eu pun foarte putin ulei. Cateodata nu pun deloc.
Ai putea sa folosesti mai putin ulei si sa folosesti de masline sau de palmier (pe care il gasesti in hipermarketuri). Aceste uleiuri sunt mult mai bune pentru gatit si nu trebuie sa mai folosesti asa de mult.
Poti sa faci snitele si in cuptor. Fa-le si in loc sa le pui in tigaia incinsa cu ulei pune-le intr-o tava pe care ai pus hartie de copt. Lasa-le pana se rumenesc frumos si serveste-le. Nu au pic de ulei si sunt mult mai sanatoase.
Eu stiam ca uleiul de masline nu e potrivit pentru prajit - isi pierde din proprietati. Incearca sa prajesti in f putin ulei si, dupa ce scoti snitelele din tigaie, pune-le pe un servet absorbant, ca sa se scurga tot uleiul in exces.
Prajeste snitelu in tigaie folosind ulei masline sansa si unt parti egale, foc moderat, cam 5 minute pe parte. crocant si delicios
O alta varianta ar fi sa le prajesti in unt, sunt foarte delicioase. Eu folosesc si o tigaie teflonata.
IoanaAndrei întreabă: