|

Mi-am cumpărat mașina și fostul proprietar a fumat in ea foarte mult. Ce îmi recomandați sa scot fumul de țigări din ea?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebuie spalata toata tapiteria, plafoniera, carpetele de pe jos si plasticele cu solutii speciale, preferabil masinarii cu aburi si chimicale, ori plateste o companie de curatat profesionala.
Pe aici, asemenea asemenea masini sunt ieftine de tot, daca miros a tutun sau a caine, ca nu sunt sanse sa scoti chiar tot mirosul din ele.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa o spalare /curatire interna completa, daca mai ramane miros, atunci se poate folosi SPRAY aerosol ANTITABAC pentru camera (se gaseste la magazine menajere, de amenajare interioara sau la cele universale, chinezesti).
Se inchid toate usile si geamurile masinii, iar la inchiderea ultimei usi se sufla o cantitate maricica in interiorul masinii, dupa care se inchide. Masina se lasa cca. o ora inchisa, dupa care se aeriseste.
La nevoie se repeta procedura cu spray-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa speli tapiteria cu un apart din ala cu aburi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu fumul ci mirosul. Spală tot cu un profesionist, înlocuiește tapițeria, covorașele, tot ce e soft cu nou, și va ieși în mare măsură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează