| Gustos.ro a întrebat:

Unde ati mancat cea mai buna mancare din viata voastra?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa :X mancarea facuta de mama nu se compara :X

84 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa Hirscher Brasov

| pisicuta_2917 a răspuns:

La bunica mea am mancat cea mai buna mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa, la mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mama:face o supa grozava sverisoara mea o mosteneste ea e cu ciorbele, mananci si nu te mai poti opri sa nu iti doresti sa mai vrei:X

| simina a răspuns:

Incredibil de bine se mananca la pensiunea "Casa Lucretia" din loc. Vama(Moldova), in Sibiu la "Taverna Taranului" (parca asa se chema), in Predeal la Casa Vanatorilor si "Casa muzicii" in Brasov. Fara nicio exagerare mancarea si serviciile sunt de vis si va rog sa ma credeti, sunt foarte pretentioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există realmente, mâncăruri foarte gustoase, de care îmi amintesc, nu am făcut un clasament, dar tot atât de bine vă pot spune, că pot lega nişte gusturi de nişte momente speciale din viaţa mea, de nişte locuri deosebite; de exemplu imi amintesc gustul unei pâini mâncate la mânăstirea doi cocoşi, pâinea era coaptă cu o săptămână in urmă; tot aşa painea coapta sub ţest, caldă şi plină de arome, pământene, era nemaipomenită.
Iuliana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa la mama. Nu pot uita ciorba de vacuta! Un deliciu care mie nu mi-a iesit niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua! La NEA SANDU in Comuna Afumati au cea mai buna ciorba de burta din tara.

| Haydee a răspuns:

Pai eu mereu mananc mancaruri bunebig grin
Ca de nu, nu le-as mancalaughing
Dar una deosebita a fost miercuri la matusa meabig grin

| AnubisTheGod a răspuns:

La mama accasa! II cea mai buna bucatareasa din tot sistemu solar laughing

| roxirox a răspuns:

Hmmmm sa fiu un pic modesta sis a spun ca ceea ce mi-a ieist din manute mi-a placut foarte mult... cel mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Istanbul-musaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa la mama si acum, la mine! Am un spirit deschis, pot s arecunosc si sa apreciez o mancare buna si asta mi s-a intampla de multe ori calatorind prin rtara.

| florar a răspuns:

Monk Fryston Hotel. Yorkshire, England, printre altele, cel mai fain starter, inghtetata de mango pe gel de soc cu fructe, fara zahar, aromata, acrisoara.Adaug ca e un loc pentru cei cu venituri medii, nu pentru bogatasi, un meniu complet pentru o persoana cam 1000 000lei vechi, in conditiile in care salariul minim e de 600£ /luna; chiar si cei mai putini cuprinsi pot sa isi permita o cina de Craciun acolo.(25-30£)

| Raul a răspuns:

Mancarea fcuta de bunica era, este, si va fi cea mai buna (cel putin pentru mine)laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Waldorf din Catollica, Rimini.

| Denny_5002 a răspuns:

La pescarie, jud. Maramures

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mancat cea mai buna pizza in Suceava.

| igor009 a răspuns:

In turciea

| mamarutza a răspuns:

La mama acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine acasa. In fiecare Duminica incerc sa fac ceva nou si apetisant, cu ingrediente noi cu condimente speciale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Franta

prfml
| prfml a răspuns:

La bunica la tara happy

| Jonsdottir a răspuns:

La un restaurant gen "impinge tava" de la marehee hee

By Dy
Xo~Xo

| Ciprian271 a răspuns:

Mancarea mea favorita este cascavalul panne si l-as manca in locul unde a fost inventat si anume Franta. dar ei ne-au furat. Gandeste-te putin la cascavalul ala cald si topit cu exterior crocant si delicios bine mirositor.

| cappodonna a răspuns:

In Turcia. Au un bufet extraordinar si foarte variat... ce mai. e criminala mancarea la ei!

| Diav0la a răspuns:

La Zahana... de neuitat.

http://maxzahana.wordpress.com/

| Diav0la a răspuns:

La Zahana, in Pitesti... un restaurant pe malul Argesului...

http://maxzahana.wordpress.com/

| raluca_2686 a răspuns:

La mama acasa dar am fost mai de mult la o pensiune la vama in judetul suceava unde mancarea era foarte buna si traditional moldoveneasca...si locuind in piatra neamt pot spune ca imi place foarte mult mancarea traditionala din aceasta zonabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La maica-mea.
Apoi la Fantanita haiducului in Sibiu si la Hanul haiducilor in Ramnicu-Valcea.

Întrebări similare