Incredibil de bine se mananca la pensiunea "Casa Lucretia" din loc. Vama(Moldova), in Sibiu la "Taverna Taranului" (parca asa se chema), in Predeal la Casa Vanatorilor si "Casa muzicii" in Brasov. Fara nicio exagerare mancarea si serviciile sunt de vis si va rog sa ma credeti, sunt foarte pretentioasa.
Există realmente, mâncăruri foarte gustoase, de care îmi amintesc, nu am făcut un clasament, dar tot atât de bine vă pot spune, că pot lega nişte gusturi de nişte momente speciale din viaţa mea, de nişte locuri deosebite; de exemplu imi amintesc gustul unei pâini mâncate la mânăstirea doi cocoşi, pâinea era coaptă cu o săptămână in urmă; tot aşa painea coapta sub ţest, caldă şi plină de arome, pământene, era nemaipomenită.
Iuliana
Pai eu mereu mananc mancaruri bune
Ca de nu, nu le-as manca
Dar una deosebita a fost miercuri la matusa mea
Hmmmm sa fiu un pic modesta sis a spun ca ceea ce mi-a ieist din manute mi-a placut foarte mult... cel mai mult...
Monk Fryston Hotel. Yorkshire, England, printre altele, cel mai fain starter, inghtetata de mango pe gel de soc cu fructe, fara zahar, aromata, acrisoara.Adaug ca e un loc pentru cei cu venituri medii, nu pentru bogatasi, un meniu complet pentru o persoana cam 1000 000lei vechi, in conditiile in care salariul minim e de 600£ /luna; chiar si cei mai putini cuprinsi pot sa isi permita o cina de Craciun acolo.(25-30£)
Mancarea mea favorita este cascavalul panne si l-as manca in locul unde a fost inventat si anume Franta. dar ei ne-au furat. Gandeste-te putin la cascavalul ala cald si topit cu exterior crocant si delicios bine mirositor.
In Turcia. Au un bufet extraordinar si foarte variat... ce mai. e criminala mancarea la ei!
La Zahana, in Pitesti... un restaurant pe malul Argesului...
http://maxzahana.wordpress.com/
La mama acasa dar am fost mai de mult la o pensiune la vama in judetul suceava unde mancarea era foarte buna si traditional moldoveneasca...si locuind in piatra neamt pot spune ca imi place foarte mult mancarea traditionala din aceasta zona
StarMagda întreabă: