| Gustos.ro a întrebat:

Unde ati mancat cea mai buna mancare din viata voastra?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa :X mancarea facuta de mama nu se compara :X

84 răspunsuri:
| nmn a răspuns:

In chinA drooling
SUNT dependenta dupa mancarea chinezasca blushing

| wangue a răspuns:

In Mangalia, Bistro Marinas, orice mananci are cel mai bun gust. Ca la mama acasa. Dar o mama ca a mea, care stie sa gateasca. Pentru ca stiu eu cateva...mori de foame cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In gura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa, mama era bucatareasa, si in Maroc - pe langa mancarea gatita de soacra mea, recomand mancarurile marocane/ arabesti caci sunt dementiale. Am mancat de la mancare romaneasca pana la mancare de toate felurile din China, Coreea etc., insa cand am ajuns sa gust mancarea marocana/ arabeasca am ramas placut impresionata. Vi-o recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In multe locuri...
pe locul intai, cea mai gustoasa mancare e cea gatita de mine pentru ca e un hobby de-al meu
pe locul doi, la egalitate, in Bulgaria si in Serbia
pe locul trei, in Franta
iar in Romania... Taverna Sarbului din Sinaia, Trattoria Verdi si restaurantul chinezesc Asia... dar sunt in continuare in cautare big grin

| cleoo a răspuns:

In St. Kitts, o insula din caraibe. folosesc multe mirodenii. O sa-mi amintesc toata viata de mancarea de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Japonia:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o macare cu carne de miel, vinete, rosii, ardi iute si iaurt, la restaurantul Piccolo Mondo(specific libanez), aproape de bd 1Mai, Bucuresti

| gabitzamax a răspuns:

Cea mai buna mancare mi-a fost dat sa o mananc la Veliko Tarnovo, in Bulgaria! Era extrem de gustoasa, foarte variata si in cantitati uriase (ceea ce conteaza mai putin, ca oricum nu faci fata cantitatii aleia). Separat de Veliko... cea mai buna mancare e cea facuta de mine http://www.TPU.ro/design/images/emoticons/4.gif(urla modestia-n mine, dar asta e realitatea! imi place extrem de mult sa gatesc si sa incerc chestii noi; familia si prietenii mei sunt innebuniti dupa mancarea facuta de mine, altfel nu ma laudam aiurea).

| cleoo a răspuns:

In St. Kitts, o insula din caraibe. folosesc multe mirodenii. O sa-mi amintesc toata viata de mancarea de acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Sibiu, restaurantul "LA TURN". Au o specialitate, COASTE LA GRATAR,... o nebunie!
In Corfu, la Paleocastritsa, cea mai grozava friptura de miel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La hanul lui manuc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grecia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La bunica mea.

| cata22 a răspuns:

La mama acasa!:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de mama si bunica, mancare foarte buna am mancat intr-un restaurant libanez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa binenteles, dar in deplasare cea mai buna mincare a fost la IMPARATUL ROMANILOR din SIBIU

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Mancarea facuta de mine...si KingBurger

luciana
| luciana a răspuns:

Normal ca la mama, nici unde mancarea ca la mama, acasa nu e mai buna... s-au adeverit atatea si atatea zicatori, ca nu mai are rost sa agumentam acum de ce acasa la mama e cea mai buna mancarea! Lucien.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ibiza, la un restaurant cu specific

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca in Grecia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acasa. e mai buna decat toate. 1acasa. 2fastfood. 3.restaurant

| dana282 a răspuns:

La restaurant domeniul dracula langa sighisoara

| kiss1 a răspuns:

Niciun meniu nu se compara cu cel al mamei mele, deci, da, cea mai buna mincare o gateste ma mere.

Întrebări similare